Transport si retururi

 

Transport

– Livrarea comenzii pentru articolele aflate pe stoc, se face intr-un interval de 24-48 ore dupa confirmarea telefonica.
– Pentru produsele pe care firma nu le are pe stoc si le comanda la producatori, livrarea se confirma telefonic clientului.
– Pentru informatii suplimentare privind livrarea comenzilor puteti suna la numerele de telefon:

0771 548 088 / 0771 549 388.

-Livrarile la domiciliu sunt efectuate cu flota proprie,gratuit sau contra cost in functie de valoarea comenzii si distanta de livrare, precum si in functie de graficul nostru de transport. Livrarea se poate face si prin firme de curierat. Va rugam cereti detalii despre costurile de livrare.

-Produsele livrate va sunt inmanate in ambalajul original al producatorului si sunt insotite de factura.

Livrarea prin curier – se face numai pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciului de curierat rapid, in 1-2 zile lucratoare in orasele mari, cu livrarea coletului la adresa dorita de dumneavoastra.

Livrarea se face de Luni pana Vineri intre orele 09:00 – 18:00.

Produsele livrate prin curier sau flota proprie trebuie verificate la primirea lor. Semnati de primire numai dupa ce ati efectuat vizual aceasta verificare si ambalajul este in regula.

 

 

Retururi

Produsele achizitionate prin contract la distanta se pot returna conform O.G.  34/2014 doar de catre clienti persoane fizice. Acestea se pot returna in aceeasi stare in care au fost receptionate, impreuna cu o adresa scrisa de denuntare a contractului, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. ROPLAST Industry MCM va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri ,ambalaj deteriorat etc. sau alte defecte care sa impiedice revanzarea produsului.

Atunci cand livrarile se fac prin personalul propriu al ROPLAST Industry MCM va rugam  sa efectuati verificarea produselor in prezenta reprezentantului ROPLAST Industry MCM. Livrarea facandu-se prin personalul propriu al ROPLAST Industry MCM, ulterior, aceasta nu poate fi considerata comert la distanta si, ca urmare, nu beneficiati de dreptul de denuntare a contractului in termen de 14  zile.

Deasemenea, in cazul ridicarii produselor de la sediu, se aplica aceeasi regula de mai sus, respectiv nu puteti beneficia de dreptul de denuntare in 14  zile. Va rugam sa verificati produsele la ridicarea lor, in prezenta personalului nostru, fiind obligatia Dumneavoastra sa nu semnati pentru primire pana la  verificarea corespunzatoare a produselor.

Toate produsele comercializate de catre magazinul nostru online beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei romanesti in vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 si OUG 174/2008). Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producatori.

Certificatele de garantie sunt emise de firmele producatoare/importatoare, caz in care clientii trebuie sa apeleze la reteaua de service autorizata a acestuia.